Forkæl dig selv med pasta og kødboller med vores Rustikke køboller med salvie og løg. Denne Lady og vagabonden-ret har salvie og finrevet ost som smagsgivere, der giver en delikat og elegant pastaoplevelse, som helt sikkert vil få mundvandet til at løbe hos både Lady og vagabonden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Løg
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
2 stk
Hvidløgsfed
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svinekød
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 pose
Salvie
1 dl
Gemt pastavand
1
Æg til kødboller
½ tsk
Salt til kødboller
1 spsk
Olie til stegning
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, knus valnødder let i posen med en kødhammer eller kagerulle.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv løg groft.
Hak salvie fint.
Bland hakket svinekød, løg, æg, salvie, rasp og salt i en stor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Form kødboller (3 pr. person) direkte i panden med en ske.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil brunede og gennemstegte.
VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.
Imens, skyl rucola og spinat.
Overfør kødboller til en tallerken.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost, pastavand, spinat og et stort nip salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Tilsæt pasta lige inden servering, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med kødboller og rucola.
Drys med valnødder og et nip salt.