Rustikke salvie-kødboller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rustikke salvie-kødboller

Rustikke salvie-kødboller

med cremet spaghetti og frisk rucola

Forkæl dig selv med pasta og kødboller med vores Rustikke køboller med salvie og løg. Denne Lady og vagabonden-ret har salvie og finrevet ost som smagsgivere, der giver en delikat og elegant pastaoplevelse, som helt sikkert vil få mundvandet til at løbe hos både Lady og vagabonden.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Løg

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

2 stk

Hvidløgsfed

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svinekød

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

1 pose

Salvie

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1

Æg til kødboller

½ tsk

Salt til kødboller

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3928 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt44.9 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat81.4 g
Sukker7.7 g
Protein49.6 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, knus valnødder let i posen med en kødhammer eller kagerulle.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv løg groft.

Hak salvie fint.

Lav kødboller
3

Bland hakket svinekød, løg, æg, salvie, rasp og salt i en stor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form kødboller (3 pr. person) direkte i panden med en ske.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil brunede og gennemstegte.

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Skyl salat
4

Imens, skyl rucola og spinat.

Overfør kødboller til en tallerken.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost, pastavand, spinat og et stort nip salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Tilsæt pasta lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med kødboller og rucola.

Drys med valnødder og et nip salt.