Rustikke svine- og kalvekødsbøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rustikke svine- og kalvekødsbøffer

Rustikke svine- og kalvekødsbøffer

med cremet svampesauce og saftig æblesalat

I aften frister vi med et sikkert kort, som hele familien vil elske. Pandestegte svine- og kalvekødsbøffer får et ekstra twist af, at der er ketchup i farsen. Svampesaucen bliver vidunderligt cremet af fløde, og æblesalaten med selleri er frisk tilbehør. Og lad os ikke glemme de kogte kartofler, som vi blander med smør og frisk persille.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Løg

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

1

Æg til bøffer

1 spsk

Ketchup til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3333 kJ
Kalorier (kcal)797 kcal
Fedt41.7 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat64.1 g
Sukker20.3 g
Protein40.3 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og peber, og stil til side med låg på.

Steg bøffer
2

Imens, riv løg groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, løg, æg, rasp, ketchup og salt i en stor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars til bøffer (3 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken, og dæk med sølvpapir.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg svampe
3

Imens, hak svampe fint.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt.

Lav æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak persille groft.

Bland æble, gulerod, persille og et nip salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav svampesauce
5

Sænk varmen på stegepanden til lav.

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Vend kartofler med smør i gryden lige inden servering.

Server
6

Anret bøffer, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top bøffer med svampesauce.