Saag paneer-inspireret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saag paneer-inspireret grillost

Saag paneer-inspireret grillost

med basmatiris og sprøde hvidløgstortillas

Aldrig hørt om saag paneer? Det er en vidunderlig indisk gryderet med spinat og ost! I vores version får de selskab af løg, tomater, fløde og chili! Vi serverer vores krydrede saag paneer med luftige basmatiris og sprøde hvidløgstortillas.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk
Selleri
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Curry-On

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1211 kcal
Energi (kJ)5066 kJ
Fedt53.93 g
Mættet fedt32.1 g
Kulhydrat131.31 g
Sukker11.4 g
Protein44.46 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 220ºC/200ºC varmluft. Tag smør ud af køleskabet. Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Steg grillost
2

Skær grillost i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 4-5 min, eller indtil let brunet. Overfør til en tallerken.

Forbered råvarer
3

Hak tomat og løg fint. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag, og riv i mindre stykker.

Bag hvidløgstortillas
4

Bland smør [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og halvdelen af hvidløg i en lille skål. Fordel hvidløgssmør på tortillabrød, og bag i 2-3 min, eller indtil gennemvarme og sprøde. Tag tortillas ud af ovnen, og del i kvarte.

Lav saag paneer
5

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg løg, ingefær, Curry-on og resterende hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde. Sænk til middel varme, og tilsæt tomat, vand [1 dl | 2 dl], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip chiliflager. Tilsæt spinat og grillost til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med saag paneer. Drys med et nip chiliflager. Server med hvidløgstortillas.