Stegt kyllingebryst og auberginecaponata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kyllingebryst og auberginecaponata

Stegt kyllingebryst og auberginecaponata

med souvlakibulgur og rucola-gulerodssalat

Caponata er en klassisk, siciliansk tomatsauce, som er sur-sød, og som indeholder auberginetern og andre grøntsager. Vores version tilsmages med ketchup og tomatpuré, og giver et perfekt syrligt og sødmefyldt modspil til vores gyldenstegte kyllingebryst og middelhavskrydrede bulgur.

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Souvlaki-krydderi

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Aubergine

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 dåse

Tomatpuré

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til grøntsager

½ tsk

Sukker til sauce

3 dl

Vand til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2384 kJ
Kalorier (kcal)570 kcal
Fedt20.2 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat46.6 g
Sukker14.7 g
Protein46 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Bag kylling
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med halvdelen af Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, resterende Souvlaki-krydderi og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Skær aubergine i 1 cm tern.

Lav caponata
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og aubergine i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Mamas Favorit, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, sukker, vand, ketchup, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min. Mos aubergine let med en kartoffelmoser.

Lav salat
5

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl rucola.

Bland gulerod, rucola, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret bulgur og salat i dybe tallerkener.

Top med caponata og kylling.

Drys med finrevet ost.