Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler, rødløg, zucchini og broccoli. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har paneret i sesamfrø. Vi serverer kød, kartofler, og grøntsager med en lækker sauce med timian, hvidløg og honning, samt cremet aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
400 g
Små kartofler
1 stk
Rødløg
250 g
Broccoli
½ stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Sesamfrø
1 g
Tørret timian
12.5 g
Honning
2 g
Kyllingebouillon
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 dl
Vand (trin 5)
Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær broccoli i små buketter. Pres eller hak hvidløg fint.
Tilsæt broccoli til bagepladen med kartofler og grøntager, når de har 15 min er tilbage. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.
Fordel sesamfrø på en tallerken. Dub svinekød med køkkenrulle, vend i sesamfrø, og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken.
Tilsæt timian og hvidløg til stegepanden, og svits i 30 sek. Tilsæt kyllingebouillon [½ pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P] og vand* [1 dl | 2 dl ], og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*. Skær svinekød i 2 cm skiver. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret svinekød, kartofler og grøntsager på tallerkener. Dryp med sauce. Server med aioli.