topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shakshuka

Shakshuka

med salatost & persilje (OBS! Æg medfølger ikke)

Sigt mod spidsen af ​​Nordafrika med vores glødende Shakshuka, der tænder en flamme for tunesisk køkken i dit hjerte. I rettens øje hersker et stegt æg, der sammen med frisk koriander får dig til at se god mad fra et helt nyt perspektiv.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 g

Spidskommen, stødt

1 stk

Peberfrugt

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 g

Chiliflager

25 g

Ketchup

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Græsk salatost

4 g

Saha-Ras

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

2 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)495 kcal
Energi (kJ)2070 kJ
Fedt14.72 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat67.88 g
Sukker32.3 g
Protein18.19 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugter i 1 cm tern. Hak persille fint.

Lav shakshuka
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og peberfrugt i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, Saha-Ras, spidskommen og et nip chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, ketchup, vand* [1 dl | 2 dl], grøntsagsbouillon, halvdelen af persille og en klat smør* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 6-8 min. Tilsæt sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og smag til med salt* og peber*.

Tilsæt æg
3

Lav små fordybninger (til æggene) i shakshukaen med en ske. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i fordybningerne. 

Dæk panden til med sølvpapir, og lad simre i 7-10 min, eller indtil æggehviden er hvid og æggeblommen er let stivnet.

Varm brød
4

Halver brød, og skær over på langs. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt*. Bag i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt salatost
5

Smuldr salatost ud over shakshukaen. Drys med resterende persille.

Server
6

Anret shakshuka på tallerkener. Server med brød.