Siciliansk svinekød- og blomkålsragu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Siciliansk svinekød- og blomkålsragu

Siciliansk svinekød- og blomkålsragu

med frisk spinat og finrevet ost

I aften drømmer vi os væk til smukke Sicilien, og laver en fantastisk alt-i-en ragu med et væld af skønne ingredienser. Vi steger hakket svine-/kalvekød, hvidløg og blomkål, og lader dem derefter simre i en skøn sauce med fløde, hvidløg og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender rigatoni og spinat i raguen, og topper med revet ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

275 g

Blomkål

250 g

Hakket svine-/kalvekød

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3901 kJ
Kalorier (kcal)932 kcal
Fedt48.7 g
Mættet fedt25.2 g
Kulhydrat76.4 g
Sukker11.7 g
Protein48 g
Salt4.8 g

Redskaber

Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv blomkål [½ stk, 2P] (inklusive stokken) groft. 

Skyl spinat.

Steg hakket svine-/kalvekød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en anden stor gryde på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og løg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg blomkål
4

Tilsæt hvidløg og blomkål, og steg videre i 3-4 min, eller indtil blomkålen er mør.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, Hello Sunrise, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Tilsæt pasta og spinat, og vend indtil spinaten er faldet sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost.