I aften drømmer vi os væk til smukke Sicilien, og laver en fantastisk alt-i-en ragu med et væld af skønne ingredienser. Vi steger hakket svine-/kalvekød, hvidløg og blomkål, og lader dem derefter simre i en skøn sauce med fløde, hvidløg og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender rigatoni og spinat i raguen, og topper med revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
275 g
Blomkål
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak løg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv blomkål [½ stk, 2P] (inklusive stokken) groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en anden stor gryde på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg og blomkål, og steg videre i 3-4 min, eller indtil blomkålen er mør.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, Hello Sunrise, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat, og vend indtil spinaten er faldet sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost.