Sød chilimarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med kinesisk broccoli & jasminris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. De lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt kinesisk broccoli og perfekt kogt jasminris.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Kinesisk broccoli

300 g

Svineschnitzel

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Ingefær

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)507 kcal
Energi (kJ)2121 kJ
Fedt7.17 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat74.05 g
Sukker12.4 g
Protein36.6 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Skær gulerod i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær kinesisk broccoli i 3 cm store stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær [½ stk, 2 pers.] fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt gulerod, rødløg og kinesisk broccoli, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*. Overfør til en skål, og dæk til med låg, så grøntsagerne holdes varme.

Bland sauce
4

Bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Steg svinekød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage af stegetiden, og rør godt rundt indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med svinekød. Drys med koriander. Server med limebåde.