Sød chilimarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med peanutris og frisk mynte

Lad os friste med sød chilimarineret svine- og kalvekød med peanutris og frisk mynte. Vi steger svinekød, peberfrugt, broccoli og gulerødder, og krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ginger Ninja. Vi serverer kød og grøntsager med sprøde peanutris, og så topper vi med chili og frisk mynte.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

250 g

Hakket svinekød

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til glace

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3093 kJ
Kalorier (kcal)739 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat90.4 g
Sukker23.8 g
Protein39.8 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 1 cm tern.

Skær lime i både.

Pluk mynte.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, broccoli og gulerod i 5-6 min, eller indtil bløde.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så grøntsagerne hurtigere bliver færdige.

Bland sød chiliglace
4

Imens, bland sojasauce, sød chilisauce, et stort skvæt limesaft, vand og et nip chiliflager i en lille skål.

Steg hakket kød
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt grøntsager og sød chiliglace, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Rør peanuts i gryden med ris.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret peanutris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med mynte og chiliflager.

Server med limebåde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.