Sød chilistegt svinekødswok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilistegt svinekødswok

Sød chilistegt svinekødswok

med peanutris og frisk mynte

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Lad os friste med sød chilimarineret svinekød med peanutris og frisk mynte. Vi steger svinekød, broccoli og gulerødder, og krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ginger Ninja. Vi serverer kød og grøntsager med sprøde peanutris, og så topper vi med chili og frisk mynte.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

1 g

Chiliflager

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

250 g

Hakket svinekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2994 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat82 g
Sukker19.6 g
Protein40 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær broccoli i små buketter og stokken i 1 cm tern. 

Skær lime i både.

Pluk mynte.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli og gulerod i 5-6 min, eller indtil møre. Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver det hurtigere færdigt.

Bland sød chiliglace
4

Imens, bland sojasauce, sød chilisauce, et stort skvæt limesaft, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip chiliflager i en mellemstor skål.

Steg hakket kød
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svinekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt grøntsager og sød chiliglace, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet og en smule reduceret. 

Vend peanuts i gryden med færdig ris. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret peanutris i dybe tallerkener.

Top med svinekødswok. 

Top med mynte og chiliflager.

Server med resterende limebåde. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.