topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilistegt svinekød

Sød chilistegt svinekød

med jasminris og hvidløgsstegte grøntsager

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi steger svinekød, som får en fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce og sojasauce. Vi serverer sød chilistegt svinekød med luftige jasminris og hvidløgsstegt zucchini, gulerod og pak choi.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Selleri
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Jasminris

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Lime

200 g

Wokblanding

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)623 kcal
Energi (kJ)2606 kJ
Fedt11.7 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat84.9 g
Sukker21.1 g
Protein40.5 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. 

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær rødløg i 1 cm både. 

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, rødløg, wokblanding og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min.

Tilsæt spinat, og steg videre i 1 min.

Bland sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål.

Overfør stegte grøntsager til en skål, og dæk til med låg.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en skål.

Tilsæt sauce
5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 30 sek, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener.

Top med svinekød og sauce fra panden.

Server med limebåde.