Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

med sød kartoffelmos og ovnbagte gulerødder

Mør svinemørbrad får fantastisk smag, når den først ovnbages til perfektion, og derefter serveres med en soja-ingefærglaze. Svinemørbraden får selskab i ovnen af ​​gulerødder, som bliver bagt, og derefter blandes med spinat. Et farverigt tilbehør er cremet kartoffelmos med søde kartofler og ost.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Gulerod

250 g

Svinemørbrad

450 g

Sød kartoffel

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Mælk (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)444 kcal
Energi (kJ)1857 kJ
Fedt9.9 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat49.4 g
Sukker11.2 g
Protein37.2 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær gulerødder (uskrællet) i 1 cm tykke skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med et nip salt, og brun i 2 min på hver side.

Bag kød og gulerod
2

Placer svinemørbrad i den ene side af en bageplade med bagepapir, og fordel gulerødder i den anden. Dryp gulerødder med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør svinemørbrad til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Kog kartofler
3

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. 

Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Lav soja-ingefærglace
4

Pisk vand [1 dl | 2 dl] og hvedemel [½ spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing [½ pakke, 2P] og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra foliepakken, og rør rundt. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Lav kartoffelmos
5

Hæld vand fra kartofler, og tilsæt finrevet ost, mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør.

Vend bagte gulerødder med spinat. 

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

Server
6

Anret kartoffelmos, spinat, gulerod og svinemørbrad på tallerkener.

Øs soja-ingefærglace over svinemørbrad.