Stegt kylling i grøntsagsbouillon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kylling i grøntsagsbouillon

Stegt kylling i grøntsagsbouillon

med orzo og persillepesto

Det italienske køkken byder på mange fantastiske, og meget enkle, retter. Denne kyllingesuppe er en af dem. Vi laver en klar suppe med grøntsager, Souvlaki-krydderi og kyllingefond, og tilsætter kyllingebryst og små orzo-pastaer. Prikken over i'et er en fantastisk aromatisk persillepesto, vi topper med klatter af.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryststrimler

g

Kyllingebryst

4 g

Souvlaki-krydderi

10 g

Kyllingefond

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

8 dl

Vand til suppe

½ tsk

Salt til suppe

3 spsk

Olie til pesto

¼ tsk

Salt til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3746 kJ
Kalorier (kcal)895 kcal
Fedt41.1 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat76.3 g
Sukker10.3 g
Protein52.5 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg og gulerod (uskrællet) fint.

Hak tomat groft.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Overfør til en tallerken. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav suppe
4

Opvarm olivenolie i samme gryde på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt vand, Souvlaki-krydderi, kyllingefond, tomat, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Lav persillepesto
5

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Knus solsikkefrø (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Bland persille, hvidløg, solsikkefrø, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Tilsæt orzo og kylling til suppen, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med persillepesto.