topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti

Spaghetti

med bagte grøntsager og feta

Dagens måltid er inspireret af klassiske italienske pastaretter. Vi serverer spaghettien med en krydret tomatsauce med stegt gulerod og hvidløg samt bagt peberfrugt, zucchini og rødløg. De mange fordele taler dog for sig selv: stærke dufte, svag skarphed, vidunderligt ukompliceret tilberedning. Hele herligheden toppes med fetaost og frisk basilikum!

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Basilikum

250 g

Spaghetti

3 g

Italian Style

1 stk

Rød peberfrugt

4 g

Grøntsagsbouillon

15 ml

Balsamico

1 stk

Peberfrugt

1 pakke

Hakkede tomater

75 g

Græsk salatost

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)11 kcal
Energi (kJ)44 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat1.61 g
Sukker0.1 g
Protein0.15 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.  Skær peberfrugt i skiver. Skær zucchini i 1 cm halve skiver. Skær rødløg i 2 cm tykke både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered grøntsager
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Riv gulerod. Hak hvidløg fint. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Hæld spaghetti i det kogende vand, når grøntsagerne har 10 min tilbage, og kog i 9 min indtil den er ‘al dente’. Gem 2 dl af pastavandet. Si vand fra pastaen, og hæld pastaen tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.

Lav tomatsauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Italian Style, grøntsagsbouillon, balsamico, pastavand [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.] og hakkede tomater. Lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Bland pasta med sauce
5

Rør grøntsager i pastasauce. Tilsæt spaghetti, og vend det hele sammen.

Server
6

Anret i dybe tallerkener, og drys med salatost og basilikum.