Dagens måltid er inspireret af klassiske italienske pastaretter. Vi serverer spaghettien med en krydret tomatsauce med stegt gulerod og hvidløg samt bagt peberfrugt, zucchini og rødløg. De mange fordele taler dog for sig selv: stærke dufte, svag skarphed, vidunderligt ukompliceret tilberedning. Hele herligheden toppes med fetaost og frisk basilikum!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Basilikum
250 g
Spaghetti
3 g
Italian Style
1 stk
Rød peberfrugt
4 g
Grøntsagsbouillon
15 ml
Balsamico
1 stk
Peberfrugt
1 pakke
Hakkede tomater
75 g
Græsk salatost
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Hvidløgsfed
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt i skiver. Skær zucchini i 1 cm halve skiver. Skær rødløg i 2 cm tykke både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 20-25 min.
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Riv gulerod. Hak hvidløg fint. Hak basilikum groft.
Hæld spaghetti i det kogende vand, når grøntsagerne har 10 min tilbage, og kog i 9 min indtil den er ‘al dente’. Gem 2 dl af pastavandet. Si vand fra pastaen, og hæld pastaen tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Italian Style, grøntsagsbouillon, balsamico, pastavand [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.] og hakkede tomater. Lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Rør grøntsager i pastasauce. Tilsæt spaghetti, og vend det hele sammen.
Anret i dybe tallerkener, og drys med salatost og basilikum.