Karamelliser krydret chorizo sammen med løg, og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
275 g
Blomkål
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
4 g
Panamad
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 tsk
Sukker (trin 4)
4 dl
Vand (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad, og dryp med en smule olivenolie. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
Bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min.
Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.
Tilsæt balsamico, vand [1 spsk | 2 spsk] og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.
Skyl spinat, og hak groft. Hak persille groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, halvdelen af persille og halvdelen af salatost i en stor skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.