Karamelliser krydret chorizo sammen med løg, og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
275 g
Blomkål
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
4 g
Panamad
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 tsk
Sukker (trin 4)
4 dl
Vand (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i små buketter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middellav varme, og lad simre i 12-15 min.
Hæld overskydende vand fra.
Imens, skær chorizo i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.
Tilsæt balsamico, vand [1 spsk | 2 spsk] og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil mørk og let tyknet.
Imens, skyl spinat, og hak groft.
Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål og halvdelen af salatost [1/2 pakke, 2P] i en stor skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.
Anret chorizocouscous i skåle.
Top med resterende salatost.
Dryp med fraiche.