topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy rejespaghetti

Spicy rejespaghetti

med cremet citronsauce og stegte grøntsager

Spiser i meget pasta i jeres hjem? Så vil vi gerne friste med en spændende opskrift, som sikkert bliver hele familiens nye favorit. Vi laver en skøn citronsauce med fløde og basilikum, som vi blander med spaghetti. Vi topper med rejer stegt med hvidløg og chili og frisk rucola.

Tags:
Stærk
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Rucola

1 stk

Tomat

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rejer

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2627 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker11.7 g
Protein25.2 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Steg rejer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint, og krydr rejer med salt.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med hvidløg og chiliflager i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Tilsæt smør, og vend sammen indtil smeltet.

Overfør til en skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grøntsager
3

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Riv zucchini groft.

Riv tomat groft.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, zucchini og tomat med grøntsagsbouillon, salt og et nip peber i 5-6 min, eller indtil løgene er bløde og væsken er fordampet.

Forbered råvarer
4

Imens, hak basilikum groft.

Halver citron.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt madlavningsfløde, citronsaft, basilikum, pasta og pastavand til stegepanden, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Skyl rucola.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med rejer, citronsauce og rucola.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.