I aften panerer vi kuller i BBQ-sauce, panko og cajunkrydderier, og steger den sprød og gylden. Vi serverer vores BBQ-kuller med hjemmelavede regnbuefritter, en frisk spinatslaw med kål og citron, og en cremet dressing med hvidløg og fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
1 stk
Citron
2 stk
Gulerod
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
300 g
Kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Rødbede
75 g
Rødkål, skåret
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til slaw
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Vand til panering
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, skær citron i både.
Bland rødkål, salt og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål, og stil til side.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Bland BBQ-sauce og vand i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl spinat, og vend i skålen med rødkål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Anret fisk, fritter og spinatslaw på tallerkener.
Server med fraichedressing.