Sprød BBQ-fisk og regnbuefritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-fisk og regnbuefritter

Sprød BBQ-fisk og regnbuefritter

med frisk spinatslaw og fraichedressing

I aften panerer vi kuller i BBQ-sauce, panko og cajunkrydderier, og steger den sprød og gylden. Vi serverer vores BBQ-kuller med hjemmelavede regnbuefritter, en frisk spinatslaw med kål og citron, og en cremet dressing med hvidløg og fraiche.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 stk

Citron

2 stk

Gulerod

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

300 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødbede

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til slaw

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Vand til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2075 kJ
Kalorier (kcal)496 kcal
Fedt7.1 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker25.2 g
Protein31.8 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Lav regnbuefritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav salat
2

Imens, skær citron i både.

Bland rødkål, salt og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål, og stil til side.

Paner fisk
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Bland BBQ-sauce og vand i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav spinatslaw
5

Imens, skyl spinat, og vend i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret fisk, fritter og spinatslaw på tallerkener.

Server med fraichedressing.