Pizza kan laves på mange måder. I aften bygger vi vores pizza med sprød prosciutto, smukke rødløgsskiver og cremet ricotta. Vi topper pizzaen med frisk basilikum, og serverer den med en skøn æblesalat med balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Basilikum
4 g
Hvide Løjer & Urter
50 g
Prosciutto
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
1 stk
Rødløg
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
7.5 ml
Balsamico
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Bland hakkede tomater [½ stk, 2P], Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber* i en skål. Skyl salat under koldt vand i et dørslag.
Riv prosciutto i mindre stykker. Fordel sauce på pizzadej. Top med prosciutto, rødløg og ricotta.
Bag pizza i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Skær æble i tynde, halve skiver. Hak basilikum fint.
Bland en smule olivenolie*, balsamico [½ pakke, 2P], salat, æble og et nip salt* og peber* i en stor skål. TIP: Undlad balsamicoen, hvis børnene ikke kan lide det.
Skær pizza i mindre stykker, og drys med basilikum. Server med æblesalat.