topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciuttopizza

Sprød prosciuttopizza

med cremet ricotta og syrlig æblesalat

Pizza kan laves på mange måder. I aften bygger vi vores pizza med sprød prosciutto, smukke rødløgsskiver og cremet ricotta. Vi topper pizzaen med frisk basilikum, og serverer den med en skøn æblesalat med balsamico.

Tags:
Børnevenlig
Mad i fad
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Basilikum

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Prosciutto

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

1 stk

Rødløg

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

7.5 ml

Balsamico

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)805 kcal
Energi (kJ)3366 kJ
Fedt19.21 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat110.86 g
Sukker19.8 g
Protein29.66 g
Salt6.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Bland hakkede tomater [½ stk, 2P], Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber* i en skål. Skyl salat under koldt vand i et dørslag.

Forbered pizza
2

Riv prosciutto i mindre stykker. Fordel sauce på pizzadej. Top med prosciutto, rødløg og ricotta.

Bag pizza
3

Bag pizza i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Forbered frugt og grønt
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Hak basilikum fint.

Lav æblesalat
5

Bland en smule olivenolie*, balsamico [½ pakke, 2P], salat, æble og et nip salt* og peber* i en stor skål. TIP: Undlad balsamicoen, hvis børnene ikke kan lide det.

Server
6

Skær pizza i mindre stykker, og drys med basilikum. Server med æblesalat.