topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød svampepasta

Sprød svampepasta

med purløgs-pangrattato og trøffelolie

Vi håber I er sultne, for i aften laver vi nemlig et yderst mættende måltid. Vi frister med spaghetti, som vi blander i en vidunderligt cremet sauce med champignon, portobello, hvidløg, mornaysauce og spinat. Fantastisk tilbehør er trøffelolie og en smuk grøn purløgs-pangratatto.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

200 g

Champignon

150 g

Portobello

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 stk

Hvidløgsfed

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

1 pose

Purløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

8 ml

Trøffelolie

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)705 kcal
Energi (kJ)2950 kJ
Fedt29.2 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat82.4 g
Sukker8.1 g
Protein24.2 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gemt en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.  

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg panko
2

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

Steg svampe og løg
3

Skær svampe i tynde skiver og løg i tynde, halve skiver. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Krydr med et nip salt og peber.

Bland pangrattato
4

Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Hak purløg fint.

Tilsæt purløg til skålen med panko, og vend sammen.

Lav sauce
5

Sænk varmen på stegepanden til middel varme, og tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon og pastavand.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen. 

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Dryp med trøffelolie. 

Drys med finrevet ost og pangrattato.