topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde vegetarquesadillas

Sprøde vegetarquesadillas

med sorte bønner og cremet guacamole

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Er I en familie, der elsker mexicansk mad og ofte spiser tortillas og tacos? Så skal I prøve denne skønne opskrift på quesadillas, der bliver fyldt med sorte bønner, skønne krydderier og masser af ost, og derefter steges gyldne og sprøde. En cremet avocadosalsa med yoghurt, tomat og lime passer perfekt til.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Sorte bønner

2 stk

Tomat

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Sriracha

1 stk

Peberfrugt

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)820 kcal
Energi (kJ)3432 kJ
Fedt34.7 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat83.7 g
Sukker18.1 g
Protein24.9 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skyl sorte bønner under koldt vand i en si, og mos halvdelen i en lille skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Hak løg og hvidløg fint. 

Skær peberfrugt i 1 cm tern. 

Lav bønnefyld
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og løg i 3-4 min, eller indtil møre og gyldne.

Tilsæt sorte bønner (hele og moste), Panamad, Ay Cajun-ba, sriracha, hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 1 min.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1 min, eller indtil vandet er absorberet.

Fyld quesadillas
3

Fyld tortillabrød med bønnefyld og revet ost, og fold på midten til quesadillas (4 pr. person).

Steg quesadillas
4

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Steg quesadillas i 3-4 min på hver side.

TIP: Vend forsigtigt, så fyldet ikke falder ud.

Lav avocadosalsa
5

Imens, halver lime. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Hak tomat groft.

Mos avocado med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], fraiche [1/2 pakke, 2P] og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål. Tilsæt tomat, og rør rundt.

Server
6

Anret quesadillas på tallerkener.

Server med guacamole.