topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprødstegt gnocchi

Sprødstegt gnocchi

med stærk tomatsauce og finrevet ost

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Når gnocchi er stegt blander vi den med en lækker sauce med cherrytomater, zucchini, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper saucen med sprød hvidløgspangrattato. En fantastisk kombination som hele familien kommer at elske!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
One Pan
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

250 g

Cherrytomater

½ stk

Zucchini

½ stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)509 kcal
Energi (kJ)2131 kJ
Fedt15.74 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat72.01 g
Sukker7.7 g
Protein17.39 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav hvidløgspangrattato
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af hvidløg i 1 min. Tilsæt panko [1/2 pose, 2P], og steg under omrøring i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

Steg gnocchi
2

Hæld olivenolie* i samme stegepande (skyl af først), så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. OBS: Gnocchi skal ikke koges inden den bliver stegt.

Forbered grøntsager
3

Halver cherrytomater. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i kvarte skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt cherrytomater, Middelhavsdrøm og resterende hvidløg, og steg videre i 3-4 min.

Lav sauce
5

Skru ned til middel varme. Tilsæt basilikum, crème fraiche [1/2 pakke, 2P], vand* [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon og et nip chiliflager, og lad simre under omrøring i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt spinat, og vend sammen.

Server
6

Anret grøntsager og sauce i dybe tallerkener. Top med gnocchi, finrevet ost og pangrattato. Smag til med chiliflager.