I aften frister vi med fantastisk mad, der vil blive slugt af hele familien. Vi panerer mørt svinekød, steger det til perfektion, og topper det derefter med vidunderligt hvidløgssmør med persille. Vi serverer vores sprøde svinekød med blød grøntsagsmos og hvidløgsbagt broccoli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
300 g
Svineschnitzel
2 stk
Gulerod
4 g
Hvide Løjer & Urter
250 g
Broccoli
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
¼ tsk
Salt til grøntsager
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til smør
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Tag smør ud af køleskabet.
Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt mælk, salt og et nip peber, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt eventuelt en klat smør.
Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, salt og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Krydr svinekød med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland smør, hvidløg og persille i en skål.
Anret grøntsagsmos, broccoli og svinekød på tallerkener.
Top svinekød med hvidløgsmør.