Sprødstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprødstegt svinekød

Sprødstegt svinekød

med ovnbagt broccoli og blød grøntsagsmos

I aften frister vi med fantastisk mad, der vil blive slugt af hele familien. Vi panerer mørt svinekød, steger det til perfektion, og topper det derefter med vidunderligt hvidløgssmør med persille. Vi serverer vores sprøde svinekød med blød grøntsagsmos og hvidløgsbagt broccoli.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

300 g

Svineschnitzel

2 stk

Gulerod

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Broccoli

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til grøntsager

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2753 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker14.7 g
Protein48 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Lav grøntsagsmos
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Tag smør ud af køleskabet.

Skræl kartoffel og gulerod, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Tilsæt mælk, salt og et nip peber, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt eventuelt en klat smør.

Bag broccoli
2

Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Paner kød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, salt og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Krydr svinekød med salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav hvidløgsmør
5

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland smør, hvidløg og persille i en skål.

Server
6

Anret grøntsagsmos, broccoli og svinekød på tallerkener.

Top svinekød med hvidløgsmør.