topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stærk chorizobowl

Stærk chorizobowl

med blomkål, perlecouscous & græsk salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

4 g

Panamad

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Græsk salatost

60 g

Spinat

15 ml

Balsamico

275 g

Blomkål

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Chorizo-pølse

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)524 kcal
Energi (kJ)2193 kJ
Fedt19.25 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat69.35 g
Sukker6.7 g
Protein22.57 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel blomkål og gulerod på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

Steg chorizo
3

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

Lad simre
4

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

Bland chorizocouscous
5

Hak persille og spinat groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, 1/2 persille og salatost [1/4 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.