Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør

Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør

med forårsløgsyoghurt og spinatsalat

Ugens fisk kommer at elskes af hele familien. Vi steger kuller, som får lov at simre i en skøn sauce med hvidløg og Dukkah-krydderier. Skønne tilbehør er boillonkogt bulgur, en frisk salat med spinat, agurk, tomat og gulerod, og en spicy dressing med yoghurt, forårsløg og chili.

Allergener:
Sennep
Sesam
Mælk
Hvede
Gluten
Fisk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

15 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Smør til stegning

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2695 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt34.9 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat39.3 g
Sukker9.6 g
Protein39 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Lav dressing
1

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg forårsløg i 3-4 min, eller indtil let forkullet. Tag af varmen, og hak fint på et skærebræt.

Bland forårsløg, chiliflager, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.

Forbered grøntsager
3

Imens, skyl spinat.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav salat
4

Bland spinat, agurk, tomat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg fisk
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. Steg i 2-3 min på den ene side, eller indtil gylden. Vend forsigtigt, tilsæt smør, hvidløg, Dukkah-Godt, vand og et stort nip peber, og steg videre 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret bulgur og salat i dybe tallerkner.

Top med fisk og sauce.

Server med forårsløgsyoghurt.