Ugens fisk kommer at elskes af hele familien. Vi steger kuller, som får lov at simre i en skøn sauce med hvidløg og Dukkah-krydderier. Skønne tilbehør er boillonkogt bulgur, en frisk salat med spinat, agurk, tomat og gulerod, og en spicy dressing med yoghurt, forårsløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Forårsløg
½ g
Chiliflager
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
30 g
Spinat
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 stk
Hvidløgsfed
7.5 g
Dukkah-Godt
(Indeholder Sennep, Sesam)
¼ tsk
Salt (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
2 spsk
Smør (trin 5)
2 spsk
Vand (trin 5)
Opvarm en stor stegepande på høj varme.
Steg forårsløg i 3-4 min, eller indtil let forkullet. Tag af varmen, og hak fint på et skærebræt.
Bland forårsløg, chiliflager, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.
Imens, skyl spinat.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland spinat, agurk, tomat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Steg i 2-3 min på den ene side, eller indtil gylden. Vend forsigtigt, tilsæt smør [2 spsk | 4 spsk], hvidløg, Dukkah-Godt [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk] og et stort nip peber, og steg videre 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er let tyknet.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret bulgur og salat i dybe tallerkner.
Top med fisk og sauce.
Server med forårsløgsyoghurt.