Forkæl dig selv med en elegant middag med krydret, stegt laksfilet. Laksen ligger på en bund af perlecouscoussalat tilsmagt med grov sennep og citron. Top med gedeostecreme og valnødder, og nyd en middag ud over det sædvanlige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
1 stk
Gulerod
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
50 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Citron
1 stk
Pære
30 g
Spinat
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
4 dl
Vand til perlecouscous
½ tsk
Salt til perlecouscous
1 spsk
Smør til perlecouscous
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Tilsæt perlecouscous, gulerod og halvdelen af Jorden Rundt, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Tilsæt smør, og rør sammen.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.
Halver citron.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl spinat, og hak groft.
Bland gedeost, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med resterende Jorden Rundt og salt.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, bland sennep, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend perlecouscous, pære og spinat i skålen.
Anret perlecouscoussalat i skåle.
Top med laks.
Dryp med gedeostcreme.
Drys med valnødder.