Stegt steak og estragondip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt steak og estragondip

Stegt steak og estragondip

med bagte gulerødder og gratineret broccoli

I aften byder vi på en yderst luksuriøs og spændende lørdagsret. Vi skal nemlig have super mør, perfekt stegt steak! Innovativt tilbehør er ostegratinerede kartofler og broccoli og ovnbagte gulerødder med citron og estragon. Vi springer saucen over i aften, og serverer retten med en lækker bearnaisedip!

Tags:
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Skalotteløg

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

300 g

Rumpsteak

1 pose

Estragon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

3 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4803 kJ
Kalorier (kcal)1148 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat51.3 g
Sukker18.5 g
Protein44.4 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag gulerødder
2

Imens, skær broccoli i 2 cm buketter.

Halver gulerod (uskrællet) på langs.

Fordel gulerod på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Gratiner kartofler
3

Fordel broccoli på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage. Tilsæt en smule olivenolie og finrevet ost, og vend sammen.

Steg skalotteløg
4

Skær citron i både.

Hak skalotteløg og estragon fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg skalotteløg i 1-2 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Imens, bland skalotteløg, sennep, mayonnaise, halvdelen af estragon og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær bøffer i skiver.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Server
6

Anret bøffer, gulerod, kartofler og broccoli på tallerkener.

Top gulerødder med resterende estragon ogbøffer med bearnaisedip.

Server med citronbåde.