I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som du steger med forårsløg, gulerødder og zucchini. Du får en ekstra kant på retten ved at blande bønner og grøntsager med asiatisk sauce med ingefær, chili og honning. Server med cremede hvidløgsris, som fanger den lækre sauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
12.5 g
Honning
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
½ stk
Zucchini
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til sauce
½ spsk
Olie til stegning
Pres eller hak hvidløg fint.Smelt en klat smør med en smule olivenolie i en gryde på middelhøj varme.Svits hvidløg i 1-2 min.Tilsæt vand, ris og salt, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min.Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Riv ingefær fint.Hak chili fint.Riv limeskal, og skær lime i både.Bland ingefær, chili, honning, sojasauce, limeskal, et stort skvæt limesaft og olivenolie i en lille skål.
Snit forårsløg fint.Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.Skær zucchini i halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.Tilsæt pulled beans og et nip salt og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt halvdelen af forårsløg, og steg i yderligere 1-2 min. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.Steg gulerod og zucchini i 4-5 min.Tilsæt pulled beans og asiatisk sauce, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med pulled beans.Drys med peanuts og resterende forårsløg.Server med limebåde.