Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Crème fraiche
1 pose
Basilikum
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
2 stk
Tomat
8 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Zucchini
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
20 g
Finrevet ost
Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini i halve skiver. Hak tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak basilikum groft.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon og pastavand*. Lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pesto, ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.