topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle

Tagliatelle

med cremet pesto, tomat & zucchini

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Crème fraiche

1 pose

Basilikum

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

2 stk

Tomat

8 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Zucchini

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Finrevet ost

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)486 kcal
Energi (kJ)2034 kJ
Fedt15.98 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat75.02 g
Sukker2.7 g
Protein14.44 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini i halve skiver. Hak tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon og pastavand*. Lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pesto, ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.