topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliolini

Tagliolini

med cremet pesto, tomat & zucchini

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliolini og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron, økologisk

2 stk

Tomat

250 g

Tagliolini

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

½ stk

Zucchini

20 g

Finrevet ost

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

8 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)285 kcal
Energi (kJ)1192 kJ
Fedt24.8 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat7.79 g
Sukker6.2 g
Protein3.96 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i halve skiver. Hak tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand* fra, kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pesto, tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.