topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliolini

Tagliolini

med cremet pesto, tomat & zucchini

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliolini og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og zucchini, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

1 stk

Zucchini

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Finrevet ost

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

8 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

250 g

Tagliolini

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)265 kcal
Energi (kJ)1108 kJ
Fedt24.3 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat6.39 g
Sukker4.9 g
Protein3.73 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon og pastavand*, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pesto og ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.