Spanskinspireret kyllingepaella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spanskinspireret kyllingepaella

Spanskinspireret kyllingepaella

med peberfrugt og frisk persille

I dag kigger vi mod det spanske køkken og lader os inspirere til at lave en herlig paella med peberfrugt, gulerod og røget paprika. Vi topper vores farverige paellaris med krydret kyllingebryst og friskhakket persille.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

150 g

Risottoris

4 g

Røget paprika

4 g

Panamad

10 g

Kyllingefond

1 pose

Bredbladet persille

280 g

Kyllingebryststrimler

g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til grøntsager

5 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2474 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat76.6 g
Sukker14.6 g
Protein42.4 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Hak løg, gulerod og tomat fint.

Lav paella
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, løg og peberfrugt med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt ris, kyllingefond og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, tomat, salt og et nip peber, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 15-20 min, eller indtil vandet er fordampet og ris er færdig.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis paellaen ikke er færdigkogt.

Steg kylling
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med Panamad og et nip salt og peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered topping
4

Hak persille fint.

Skær kylling
5

Skær kylling i strimler.

Skru varmen under færdigkogt ris op til høj, og lad stege i 1-2 min, så bunden bliver sprød.

TIP: Hold øje med risen, så den ikke brænder på.

Server
6

Anret paella på tallerkener, og top med kylling og persille.