Tex Mex-inspireret oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex Mex-inspireret oksekødspasta

Tex Mex-inspireret oksekødspasta

med krydret flødesauce og frisk forårsløg

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på Tex Mex-inspireret oksekødspasta med peberfrugt, forårsløg, tomater og mornaysauce. Aftenens pasta er rørformet Rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi blander pasta med oksekød, sauce og grøntsager i stegepanden, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

250 g

Hakket oksekød

5 g

Tex-Mex

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)714 kcal
Energi (kJ)2988 kJ
Fedt23.2 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat85.1 g
Sukker15.9 g
Protein41.4 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær peberfrugt i 1 cm tern. 

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil næsten bløde. 

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce, hakket oksekød, Ay Cajun-ba og et stort nip chiliflager, og rør rundt. Sænk til middel varme. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

 Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med det grønne forårsløg og et nip chiliflager.