Texas-style chili con chorizo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Texas-style chili con chorizo

Texas-style chili con chorizo

med fraiche og frisk koriander

Vi skal til USA og mere specifikt, Texas. Her laver de gerne deres egne versioner af nabolandet mod syd, Mexicos, elskede retter. Den version af en chili er med chorizo, og er godt krydret med vores egne krydderiblandinger, Panamad og Tex-Mex. Retten toppes med en klat fraiche, koriander og limebåde "for that extra kick"!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

½ g

Chiliflager

5 g

Tex-Mex

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Basmatiris

1 pose

Koriander

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Rødløg

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Panamad

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4065 kJ
Kalorier (kcal)971 kcal
Fedt44.2 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat101.4 g
Sukker16.6 g
Protein38.6 g
Salt9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, hak rødløg fint.

Hæld væde fra kidneybønner.

Steg chorizo
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo og rødløg i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt chiliflager, Panamad og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav chili
4

Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater, vand, kyllingebouillon, ketchup og salt.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5-10 min.

Imens, skær lime i både.

Tilsæt smør
5

Tilsæt smør til panden med chili lige inden servering, og rør rundt.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med chili, fraiche og koriander.

Server med limebåde.