Thaiinspireret kylling-kokosmælksuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thaiinspireret kylling-kokosmælksuppe

Thaiinspireret kylling-kokosmælksuppe

med citrongræs og frisk koriander

Smag på thailands farverige og krydrede køkken med vores Thaiinspireret kylling-kokosmælksuppe med citrongræs, masser af dejlige grøntsager og toppet med lime-chiliolie. Denne nærende suppe har den perfekte kombination af friske ingredienser, og er et hurtigt og velsmagende måltid.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Citrongræs

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

20 g

Grøn karrypasta

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1.5 spsk

Olie til dressing

1 spsk

Mel til sauce

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2344 kJ
Kalorier (kcal)560 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat24.9 g
Sukker13.2 g
Protein39 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, bank citrongræs med en kagerulle.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg løg, gulerod, citrongræs og peber i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Lav suppe
3

Tilsæt karrypasta og hvedemel. Steg i 30 sek under omrøring, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, vand, salt, sojasauce og kyllingebouillon, og rør rundt.

Sænk til middel varme, dæk til med låg, og lad simre i 8-10 min.

Lav lime-chiliolie
4

Imens, hak koriander fint.

Halver lime.

Bland koriander, et skvæt limesaft, olivenolie, chiliflager og et nip salt og peber.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt kylling
5

Overfør færdigstegt kylling til en skål.

Træk kødet i strimler med to gafler, og overfør til suppen.

Fjern citrongræs lige inden servering.

6

Anret suppe i skåle.

Top med lime-chiliolie.