topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thaikarry

Thaikarry

med kylling, jasminris & peanuts

Enkel opskrift på hjemmelavet thailandsk karry med kylling, gulerod og skalotteløg. Den gode smag kommer fra gul karrypasta og goan xacuti, som du koger sammen med kokosmælk. Server med jasminris og top med forårsløg og crunchy jordnødder, en lækker detalje, som børnene med sikkerhed kan lide.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

150 g

Jasminris

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Skalotteløg

125 ml

Kokosmælk

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)428 kcal
Energi (kJ)1792 kJ
Fedt2.31 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat61.71 g
Sukker1 g
Protein39.35 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak skalotteløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Kog ris
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Si vand fra. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt kylling. Steg i 4-5 min.

Lav karry
4

Tilsæt karrypasta og goan xacuti. Steg i 1-2 min. Tilsæt kokosmælk. Rør rundt. Bring i kog. Sænk til middel varme. Lad simre i 4-5 min.

Tilsæt spinat
5

Hak peanuts groft. Rør spinat i gryden med karry, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med forårsløg og peanuts.