Thailandsk svine- og kalvekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

Thailandsk svine- og kalvekødsbowl

med rød chili og frisk thaibasilikum

Lad os friste med en hurtigt thailandsk svine- og kalvekødsbowl i aften. Vi steger svine- og kalvekød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksås, fishsauce og hele basilikumblade. Vi serverer vores skønne thailandsk svine- og kalvekødsbowl i dybe tallerken, og så er maden færdig at nydes!

Tags:
Hurtig
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rødløg

½ pose

Thaibasilikum

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

5 ml

Fish sauce

(Indeholder Fisk)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)661 kcal
Energi (kJ)2765 kJ
Fedt21.81 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker19.1 g
Protein33.95 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P].

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Steg grøntager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg grønne bønner, rødløg og chili i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber.

Steg hakket kød
4

Tilsæt hakket svine-/kalvekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt. 

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 1 min. 

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ris, svine-/kalvekød og grøntsager i dybe tallerkener. 

Top med thaibasilikum [1/2 pose, 2P].