Lad os friste med en hurtig thailandsk ret i aften. Vi steger kød sammen med sojasauce, og derefter steger vi gulerod og zucchini med ingefær, hvidløg, kokosmælk og lime. Vi blander kød og grøntsager med nudler i en stegepande, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med peanuts og koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
1 stk
Lime, økologisk
20 g
Peanuts
1 pose
Koriander
300 g
Svinekamfilet
200 ml
Kokosmælk
4 g
Grøntsagsbouillon
1 g
Chiliflager
1 tsk
Sukker (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og hak fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og gulerod i 1 cm tern. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.
Skær svinekød i 1 cm strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt halvdelen af sojasauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 1-2 min.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil næsten færdigkogt. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.
Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], limeskal, et stort skvæt limesaft og resterende sojasauce til panden, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.
Anret nudler og svinekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts, koriander og chiliflager. Server med limebåde. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.