topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk svinekød

Thailandsk svinekød

med nudler, peanuts og koriander

Lad os friste med en hurtig thailandsk ret i aften. Vi steger kød sammen med sojasauce, og derefter steger vi gulerod og zucchini med ingefær, hvidløg, kokosmælk og lime. Vi blander kød og grøntsager med nudler i en stegepande, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med peanuts og koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

1 pose

Koriander

300 g

Svinekamfilet

200 ml

Kokosmælk

4 g

Grøntsagsbouillon

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)790 kcal
Energi (kJ)3305 kJ
Fedt37.54 g
Mættet fedt22.9 g
Kulhydrat72.23 g
Sukker11.5 g
Protein42.94 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl ingefær [1/2 stk, 2P], og hak fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og gulerod i 1 cm tern. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.

Steg kød
2

Skær svinekød i 1 cm strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt halvdelen af sojasauce, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 1-2 min.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil næsten færdigkogt. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Bland kød og nudler
5

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], limeskal, et stort skvæt limesaft og resterende sojasauce til panden, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler og svinekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts, koriander og chiliflager. Server med limebåde. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.