I aften går det stærkt, og I kan se frem til skøn mad om mindre en en halv time. Vidunderlige ingefærris med spinat, smør og gulerod. Sprødstegt kylling med Tikka Masala sauce, og en mild agurkeyoghurt med mynteblade, der giver en fantastisk kontrast.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
150 g
Langkornede hvide ris
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk
1 pose
Mynte
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
30 g
Tikka masala
3 dl
Vand (trin 1)
¾ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
Imens, hak agurk groft.
Bland yoghurt, agurk og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål, og stil til side.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr kylling med salt.
Steg kylling og Tikka Masala i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt et skvæt vand og smør [1 spsk I 2 spsk], og rør indtil smørret er smeltet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Vend spinat, smør [1 spsk I 2 spsk] og gulerod i gryden med færdigkogt ris.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling og sauce fra stegepanden.
Drys med mynte.
Server med agurkeyoghurt.
TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.