topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tikka masala

Tikka masala

med sej & korianderchips

I aften går den kulinariske rejse til Indien. En fantastisk lækker Tikka masala med masser af grøntsager og sej. Som ekstra tilbehør laver du hurtigt og nemt lækre, sprøde korianderchips.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kartofler

250 g

Sej

250 ml

Kokosmælk

30 g

Tikka masala

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)386 kcal
Energi (kJ)1614 kJ
Fedt9.49 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat62.32 g
Sukker1.9 g
Protein10.9 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) og tomat i 1 cm tern. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 4 cm store stykker.

Lav tikka masala
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, gulerod, tomat og kartofler, og steg i 3-4 min. Tilsæt tikka masala, og rør i 30 sek. Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 15-20 min, eller indtil kartoflerne er møre.

Bland korianderolie
3

Hak koriander. Bland koriander (gem lidt til anretning) og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bag korianderchips
4

Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler. Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Tilsæt fisk
5

Tilsæt fisk til tikka masala, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden, og vend forsigtigt. Lad simre i 5 min.

Server
6

Anret tikka masala i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med korianderchips.