I aften går den kulinariske rejse til Indien. En fantastisk lækker Tikka masala med masser af grøntsager og sej. Som ekstra tilbehør laver du hurtigt og nemt lækre, sprøde korianderchips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kartofler
250 g
Sej
250 ml
Kokosmælk
30 g
Tikka masala
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Koriander
1 stk
Løg
2 stk
Gulerod
2 stk
Tomat
¼ dl
Vand
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) og tomat i 1 cm tern. Dup fisk tør med køkkenrulle, og skær i 4 cm store stykker.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, gulerod, tomat og kartofler, og steg i 3-4 min. Tilsæt tikka masala, og rør i 30 sek. Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 15-20 min, eller indtil kartoflerne er møre.
Hak koriander. Bland koriander (gem lidt til anretning) og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler. Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.
Tilsæt fisk til tikka masala, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden, og vend forsigtigt. Lad simre i 5 min.
Anret tikka masala i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med korianderchips.