Har du brug for lynhurtig aftensmad? Vores Bacon- og tortelloniarrabiata er dit svar. Denne lækre pastaret er klar på under 15 minutter, og er perfekt til travle ugenætter. Og bare så du er forberedt, så betyder arrabiata "vred" på italiensk, for meningen med denne ret er, at den skal være stærk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svampe Tortelloni
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Fisk, Bløddyr, Nødder, Selleri, Krebsdyr)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Rød chili
140 g
Bacon, tern
1 pose
Basilikum
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak skalotteløg og hvidløg fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken, og hold varm.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg, chili og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt hakkede tomater, sukker, salt, smør og et stort nip peber, og lad simre i 3-4 min.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Hak basilikum groft.
Tilsæt pastavand til saucen, og kog i 2-3 min.
Tilsæt tortelloni og halvdelen af basilikum lige inden servering.
Anret tortelloni og sauce i dybe tallerkener.
Top med bacon og resterende basilikum.