Når det skal gå stærkt er pasta din bedste ven. Specielt hvis du vælger tortelloni, som blot skal koges få minutter. Aftenens tortelloni har dejlig svampefyld, og vi serverer den med en cremet paprikasauce med løg, spinat, hvidløg, sojasauce, røget paprika, portobellosvampe og crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Røget paprika
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Portobello
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Løg
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ dåse
Tomatpuré
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak svampe groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og løg i 4-6 min, eller indtil bløde og gyldne.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt hvidløg, sojasauce [1/2 pakke, 2P], tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og røget paprika til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt crème fraiche og pastavand, og lad simre i 1-2 min, indtil let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat lige inden servering, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta og sauce i dybe tallerkner.