Tortelloni i cremet paprikasauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Tortelloni i cremet paprikasauce

Tortelloni i cremet paprikasauce

med frisk spinat og portobellosvampe

Når det skal gå stærkt er pasta din bedste ven. Specielt hvis du vælger tortelloni, som blot skal koges få minutter. Aftenens tortelloni har dejlig svampefyld, og vi serverer den med en cremet paprikasauce med løg, spinat, hvidløg, sojasauce, røget paprika, portobellosvampe og crème fraiche.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Portobello

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Løg

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3125 kJ
Kalorier (kcal)747 kcal
Fedt43.2 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat66.1 g
Sukker12.3 g
Protein21.3 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak svampe groft.

Skyl spinat.

Steg svampe og løg
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og løg i 4-6 min, eller indtil bløde og gyldne. 

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Kog pasta
3

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg, sojasauce [1/2 pakke, 2P], tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og røget paprika til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til middel varme.

Tilsæt crème fraiche og pastavand, og lad simre i 1-2 min, indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og spinat lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta og sauce i dybe tallerkner.