Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
125 g
Cherrytomater
150 g
Sukkerærter
½ dåse
Tomatpuré
60 g
Calabresepesto
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 dl
Vand (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk basilikum.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini, cherrytomater og det hvide forårsløg i 3-4 min.
Tilsæt sukkerærter, hvidløg og det grønne forårsløg, og steg videre i 1-2 min.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt calabresepesto, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og peber.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med basilikum.