topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tostadas Rapidas

Tostadas Rapidas

med grøn tomatsalsa & fraiche

Lad os introducere en favorit fra det mexicanske køkken, der både letter og beriger livet, nemlig tostadas. Top ristede tortillas med en velsmagende bønnemix lavet med hakkede tomater, peberfrugter og Central American Style krydderiblanding, samt frisk tomatsalsa. Top med koriander og fraiche. Retten er enkel og hurtig at lave (det tager kun 20 minutter!), og er perfekt, når du vil spise godt, men hellere vil bruge tid på noget andet end madlavning.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Peberfrugt

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

75 g

Fraiche

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Tomat

1 stk

Grøn tomat

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)580 kcal
Energi (kJ)2426 kJ
Fedt10.54 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat89.04 g
Sukker15.5 g
Protein20.99 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Del rødløg i to. Skær den ene halvdel i tynde, halve skiver. Hak den anden halvdel fint. Skær peberfrugter i tynde strimler. Hak tomater fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si. Hak koriander groft. Skær lime i både.

Bag tostadas
2

Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie*. Krydr med et nip salt*. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Steg peberfrugt & rødløg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg skivet rødløg i 1 minut. Tilsæt peberfrugt. Steg i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt bønner
4

Tilsæt Panamad. Steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, kidneybønner, salt* og grøntsagsbouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomater, et stort skvæt limesaft og hakket rødløg i en lille skål. Krydr med salt* og peber.

Server
6

Anret tostadas, bønner og tomatsalsa på tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.] og koriander.