Oplev det bedste fra det tyrkiske køkken med vores Tyrkisk gözleme med hakket kød og salatost. Denne wrap er pakket med hakket kød, spinat og harissa-krydderi og toppet med græsk salatost, hvilket gør den til en cremet og krydret madoplevelse ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Rødløg
1 stk
Citron
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Løg
1 pose
Mynte
60 g
Spinat
4 g
Harissa-krydderi
¼ tsk
Salt til dressing
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
Hak løg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød, løg, Harissa-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Smuldr salatost.
Tag panden af varmen, tilsæt spinat, og vend sammen
Halver citron.
Skær rødløg i tynde skriver.
Hak tomat groft.
Bland citronsaft, rødløg, tomat, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Fordel kød i midten af hvert tortillabrød (lad 3 cm kant være fri). Top med salatost, og krydr med et nip peber.
Fold kanterne ind, så der skabes en firkantet pakke.
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg wraps i 1-2 min, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 1-2 min.
Del wraps på midten.
Imens, hak mynte fint.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland mynte, agurk, yoghurt, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret wraps, agurkeyoghurt og tomatsalat på tallerkener.