Denne sandwich er både sprød, fyldt med umami og fuldstændig uimodståelig. Fyldet består af sprødpaneret schnitzel, ostebagte løgringe og en aromatisk dip af worcestershiresauce, mayonnaise og ketchup. Og da man jo også skal have lidt grønt, kommer der en sprød og frisk salat på siden. Husk masser af servietter når du bider igennem sandwichen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
200 g
Romainesalat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
2 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til mel
1
Æg til panering
1 spsk
Smør til brød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til løg
1 spsk
Olie til løg
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skær løg i 1 cm tykke ringe.
Fordel ringe på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, halvdelen af Hello Sunrise og et nip peber. Top med finrevet ost.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil ost er gylden.
Imens, bland worcestershire sauce, ketchup, mayonnaise og resterende Hello Sunrise i en lille skål.
Skyl salat, skil bladene ad, og hak groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Snit forårsløg fint.
Bland gulerod, forårsløg og salat med olivenolie og salt i en mellemstor skål.
Krydr svinekød med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Halver på langs, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.
Del brød på langs, og smør underdelen med smør. Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
TIP: Tilsæt mere olie ved behov. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Smør brød med dressing, og fyld med en smule salat.
Fyld med schnitzel og løgringe.
Server med resterende salat.