Server familiens vidunderlig svineschnitzel, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavssmag. Vi serverer vores urtepaneret svineschnitzel og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Bredbladet persille
½ pakke
Spaghetti
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Middelhavsdrøm
40 g
Rucola
½ stk
Citron, økologisk
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
½ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta [1/2 pakke, 2P] i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.
Hak persille fint. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en lille skål. Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål. Krydr svinekød med et nip salt* og peber*. Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.
Tilsæt hakkede tomater, Middelhavsdrøm, resterende persille, vand* [½ dl | 1 dl], sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt* til samme stegepande (skyl af først), og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen.
Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Halver citron [1/2 stk, 2P]. Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* og peber* sammen i en lille skål. Vend rucola med citrondressing i en skål.
Anret svinekød og pasta på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Server med rucola.