Rul ærmerne op, og træd ind i en vegetarisk regnskov af lækkerier med vores varme perlecouscoussalat, der ikke tager mere end 25-30 minutter at tilberede. Svampe, valnødder og tranebær danner lige så mange smagskombinationer i munden, som der er dyrearter i Amazonas. Top med smeltende pecorino, og padl mod smagenes paradis.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
2 stk
Skalotteløg
1 stk
Zucchini
200 g
Champignon
20 g
Valnødder
150 g
Græsk salatost
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
70 g
Rucola
4 dl
Vand (trin 1)
Bring en gryde med vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet* er absorberet.
Skær skalotteløg i tynde skiver. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak persille fint.
Hak valnødder og tranebær groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg skalotteløg i 1-2 min. Tilsæt zucchini, svampe og soja. Steg i 4-5 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt persille, valnødder og tranebær. Krydr med salt* og peber*. Steg i 4-5 min. Tilsæt kogt perlecouscous og creme fraiche [½ unit 2P]. Lad simre i 1 min.
Hak rucola groft. Tilsæt rucola.
Anret perlecouscoussalat i dybe tallerkener.