Varm perlecouscoussalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm perlecouscoussalat

Varm perlecouscoussalat

med champignon, tranebær & valnødder

Rul ærmerne op, og træd ind i en vegetarisk regnskov af lækkerier med vores varme perlecouscoussalat, der ikke tager mere end 25-30 minutter at tilberede. Svampe, valnødder og tranebær danner lige så mange smagskombinationer i munden, som der er dyrearter i Amazonas. Top med smeltende pecorino, og padl mod smagenes paradis.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

2 stk

Skalotteløg

1 stk

Zucchini

200 g

Champignon

20 g

Valnødder

150 g

Græsk salatost

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

70 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)649 kcal
Energi (kJ)2714 kJ
Fedt32.17 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat66.58 g
Sukker6.4 g
Protein18.68 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring en gryde med vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet* er absorberet. 

Forbered grøntsager
2

Skær skalotteløg i tynde skiver. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær svampe i tynde skiver. Hak persille fint.

Hak bær & nødder
3

Hak valnødder og tranebær groft.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme.  Steg skalotteløg i 1-2 min. Tilsæt zucchini, svampe og soja. Steg i 4-5 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt persille, valnødder og tranebær. Krydr med salt* og peber*. Steg i 4-5 min. Tilsæt kogt perlecouscous og creme fraiche [½ unit 2P]. Lad simre i 1 min.

Tilsæt rucola
5

Hak rucola groft. Tilsæt rucola.

Server
6

Anret perlecouscoussalat i dybe tallerkener.