Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og fløde. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, fløde, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, revet ost og ovnbagte cherrytomater.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Cherrytomater
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
50 g
Prosciutto
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Calabresepesto
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 tsk
Sukker (trin 1)
4 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Halver cherrytomater.
Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både.
Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir, og vend med balsamico, sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt. Fordel zucchini og rødløg i den anden side. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 15-20 min.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme.
Svits Jorden Rundt i 30 sek.
Tilsæt vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.
Fordel prosciutto på en anden bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.
TIP: Sørg for, at der er afstand mellem skiverne.
Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.
Tilsæt zucchini, rødløg, calabresepesto [1/2 pakke, 2P] og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] til gryden med perlecouscous, og vend sammen.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.
Anret perlecouscous og cherrytomater i dybe tallerkener.
Top med prosciutto og finrevet ost.